AromaTouch

AromaTouch is een behandelmethode waarbij de cliënt helemaal ontspant op de buik op een massagetafel liegt.
Tijdens deze ca 45 minuten durende behandeling worden 10 verschillende etherische oliën door mede door verschillende wrijf/massage technieken op de rug en op de voeten van de cliënt aangebracht.

Dr. David K. Hill
Door de brede acceptatie van etherische oliën, zowel thuis als in de wetenschap, kiezen veel mensen voor deze natuurlijke benadering tot een gezonde levensstijl.
Dr. Hill ontwikkelde de AromaTouch Techniek om mensen door middel van etherische oliën een opwekkende ervaring te geven.

Dagelijkse gezondheid
Verschillende factoren die we in ons dagelijks leven tegenkomen, kunnen invloed hebben op ons algehele welzijn. De grootste factor/boosdoener is Stress.
Bijna iedereen heeft met een vorm van stress te maken, die zich kan uiten in fysieke en emotionele klachten.

Waarom AromTouch
Deze speciaal geselecteerde, specifieke oliën die worden gebruikt, in combinatie met een menselijke aanraking en aandacht hebben een positief effect op het welzijn van de cliënt.
Fysieke aanraking is bij AromaTouch net zo belangrijk als de etherische oliën van dõTERRA, vanwege de verbazingwekkende helende eigenschappen.
Het hoofddoel van deze techniek is om oliën aan te brengen op de cliënt en een mooie ervaring met deze olie te geven, maar AromaTouch behelst ook dat er een verbinding is op een emotioneel niveau. De verbindingen die door AromaTouch worden gevormd, vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de cliënt te ontspannen.

Is het veilig
De AromaTouch Techniek gebruikt CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) etherische oliën. Elke batch etherische oliën ondergaat een reeks uitgebreide testen om te garanderen dat hij aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Dit testen is cruciaal om te garanderen dat elk flesjes olie krachtig en puur is, met de juiste samenstelling voor gunstige werkingen.
De techniek gebruikt ook specifieke richtlijnen en instructies voor zowel dosering als aanbrengen.
Wij zijn ook van dõTERRA gecertificeerd om deze techniek te gebruiken. Hierdoor is het een veilige en effectieve manier om de volledige voordelen van etherische oliën te ontvangen.
AromaTouch is zacht en kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid, zodat iedereen kan profiteren zonder bang te zijn dat het lichaam wordt belast.

Wat zijn de kosten
Het begin van een behandeling is altijd eerst het gesprek met de cliënt.
In dit gesprek horen wij de klachten en ook de verwachtingen van de client en gaan uitleggen wat de behandeling inhoud.
Aansluitend beginnen wij met de  AromaTouch behandeling die ca 45 minuten duurt.
Afsluitend is er nog de mogelijkheid om weer rustig bij te komen / wakker te worden.
De complete sessie duurt ca 60 minuten en kost €60,00.

Ga naar het contactscherm om meer te ervaren of een afsprak te plannen …