Geld verdienen met doTERRA?

Je bent geïnteresseerd in de mogelijkheden om met deze etherische oliën ook nog geld te verdienen?
Je bent enthousiast, je gebruikt de oliën dagelijks en je wilt ook iets goeds doen voor mensen in derde wereld landen? Dat kan met doTERRA !!!

Laat je inspireren en zie hoe deze speciale plantenextracten je kunnen helpen. Onze missie is om je te laten zien dat ze bij jou thuis horen en ervaar hoe krachtig de veranderingen in je leven kunnen zijn wanneer je aan zo’n klein flesje ruikt waarin zich het meest waardevolle bevindt, dat de natuur ons kan geven.

Nog niet zo lang geleden stonden wij precies waar jij nu bent. Wij waren nieuwsgierig, enthousiast, volledig overtuigd van de werking en wilden graag meer weten. Toen besloten wij Beata’s hoofdinkomen met doTERRA te gaan verdienen …. Spannend, erg spannend, maar we gingen ervoor !!!
We wisten welk effect de etherische oliën op ons leven hadden en wij wilden andere mensen hetzelfde laten ervaren. 

Natuurlijk moet je iets doen voor je succes, maar als je doet waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, wat je goed geld oplevert en waar je ook nog goed in bent … dan vervul je jouw doel in het leven. En wij willen jou precies daar naartoe brengen. Wij nodigen je uit, om een ​​deel van ons team te worden en we zullen je daarbij helpen – zodat jij een expert op het gebied van essentiële oliën voor jouw omgeving zal zijn en anderen kan helpen om een ​​gezond, vitaal, gelukkig en vervuld leven te leiden.

Wij verwachten wel dat JIJ ook een bijdrage levert:
Een carrière met doTERRA is met persoonlijke ontwikkeling verbonden. Soms gaat het makkelijker en soms zullen er ook moeilijkere periodes zijn. Wij willen graag dat jij open staat voor persoonlijke ontwikkeling. Dat wil zeggen: ook weer opstaan als je gevallen bent. 
En samen zullen wij dan deze ontwikkeling en je prestaties vieren.
Ben je hier klaar voor?

Dat is wat je krijgt:

 • een enorme kans in een zeer potentiële en snelgroeiende markt
 • een product waar je van houdt en niet meer zonder wilt
 • steun en een team van gelijkgestemde mensen
 • persoonlijke ontwikkeling
 • coaching en mentorschap

Dit is jouw taak:

 • je investeert 20 euro (plus BTW) om je te registreren bij doTERRA en bestelt vervolgens jouw favoriete oliën om je reis te beginnen
  of je kiest een “voordeelpakket” – dit is dan jouw registratie
 • je bent bereid om ten minste 10-15 uur per week te besteden (inclusief wekelijkse mentoring, product- en succestraining en het opbouwen van jouw nieuwe bedrijf)
 • je bent op zoek naar een verandering in je leven … en je bent “coachbaar” en laat je van mij begeleiden
 • je bent klaar om anderen te helpen en zelf een leader te worden
 • je bent klaar om uit je comfortzone te stappen om te doen wat nodig is voor jouw succes
 • Vul het formulier in en wij zullen contact met je opnemen. Deze aanbieding is alleen geldig voor mensen die doTERRA nog niet kennen en die nog geen account hebben. We zullen de registratie van het account persoonlijk voor je doen.