Healing Hands

dōTERRA Healing Hands stelt mensen en gemeenschappen over de hele wereld in staat een positief verschil te maken. We doen dit door humanitaire partners te ondersteunen, ontwikkelingsprojecten in Co-Impact Sourcing-gemeenschappen te faciliteren en Wellness Advocates in de gelegenheid te stellen lokale en wereldwijde gemeenschapsprojecten uit te voeren waar zij om geven.

De visie en de missie vanaf het begin was om een patroon van geven vast te stellen.
De dōTERRA-cultuur begint met de wens om anderen te geven, te helpen en te machtigen via de dōTERRA Healing Hands foundation

Mark Wolfert, dōTERRA Founding Executive

Empowering You
Wellness Advocates Projecten worden ondersteund met bijpassende fondsen en productdonaties – allemaal in overeenstemming met de oorzaken waar u om geeft.
We hebben een fantastische mogelijkheid om de passie en bereidwilligheid van onze Wellness Advocates, om te geven en te dienen in onze lokale en globale gemeenschappen te ondersteunen.
Met onze miljoenen Wellness Advocates over de hele wereld en hun gepassioneerde toewijding om voor anderen te zorgen, zijn we verheugd om te zien wat voor soort impact we samen kunnen blijven creëren.“

Empowering People & Communities

  • Verbeterd levensomstandigheden
  • Betere infrastructuur
  • Toegang tot schoon water
  • Medische zorg

Hier enkele voorbeelden van het werk van Healing Hands